ZZP Intermediair

Altijd de erkende specialist

Alle ZZP-ers die voor ons werken zijn gemotiveerde en gecertificeerde vakmensen. Betrokken en betrouwbare specialisten met passie voor hun vak die in teamverband kunnen werken. 

Onze medewerkers, onder andere monteurs, lassers, plaatwerkers en elektro technische specialisten, zijn gescreend op vakmanschap, zelfstandigheid en flexibiliteit. Kenmerken die wij hoog in het vaandel hebben staan. 

Vanzelfsprekend beschikken alle ZZP-ers over de juiste papieren zoals VCA en VAR. 

Ben jij de ZZP-er die wij zoeken?

Ben jij als ZZP-er op zoek naar uitdagende opdrachten en betrouwbare opdrachtgevers? Schrijf je dan in bij Koenders electro motors & machine maintenance.

Opdrachtgevers kiezen voor ons omdat wij hen ontzorgen bij het inhuren van ZZP-ers. Wij zijn hun aanspreekpunt en met één factuur maken wij ook de administratie een stuk makkelijker voor de klant. Daarnaast selecteren wij alleen de beste vakmensen. Voel jij je aangesproken, download dan deze folder.

Koenders maakt het jou makkelijk

Onze manier van werken is niet alleen in het voordeel van onze klant. Ook voor jou kunnen wij het een stuk makkelijker maken.
 
Omdat wij de klanten aandragen hoef je zelf geen acquisitie meer te doen. Je werkt voor vaste tarieven en wij garanderen dat je factuur binnen 30 dagen wordt betaald. Voor deze activiteiten betaal je bij ons géén kosten.

De beste opdrachtgevers

Een samenwerking met Koenders biedt je de mogelijkheid om bij aantrekkelijke opdrachtgevers aan de slag te kunnen gaan.  
 
Voorbeelden van onze huidige opdrachtgevers zijn onder andere het Ministerie van Defensie, Heinz Elst, Danone-Nutricia, NXP Semiconductors Nijmegen en Goss Contiweb BV. Daarnaast zijn wij altijd bezig om nieuwe gerenommeerde opdrachtgevers te werven.

Wat verwachten wij van jou

Ons ZZP-team bestaat uit gemotiveerde en gecertificeerde vakmensen. Betrokken en betrouwbare specialisten met passie voor hun vak die in teamverband kunnen werken. 

Ben jij dus een zelfstandige monteur, lasser, plaatwerker of elektro technisch specialist die flexibel kan werken. Dan zijn wij op zoek naar jou!
Koenders repareert en onderhoudt uw machinepark